Nostalgia.

Monday, May 19, 2008

Everybody's got something they had to leave behind
One regret from yesterday that just seems to grow with time
There's no use looking back or wondering
How it could be now or neither been
All this I know but still I can't find ways to let you go

I never had a dream come true
'Til that day that I found you
Even though I pretend that I've moved on
You'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where love takes me to
A part of me will always be with you

Never Had a Dream Come True - S Club 7

Note:
Song from the year 2000. I used to sing this song with Dee and our vocal group at a concert that year =] I think there's kinda nostalgia but this is my lifetime favorite song [link to YouTube].

6 comments:

  1. GOD!!!!!!!
    speechless abis...........
    kaget, rindu, geli...
    oooooh masa muda. hampir 8 tahun yang lalu.

    iya de... lagu sepanjang masa ;) punya mp3nya gag?

    ReplyDelete
  2. Ada dongs MP3-nya.. lagu-lagu jaman kita muda sih lumayan lengkap. Baru-baru ini gua dengerin lagi. Manisnya.. =]

    ReplyDelete
  3. Cie Made, masih diinget aja tuh old daysnya.. Keren ya, dari vocal group th 2000 itu gw pikir lo ber-6 (namanya apa ya?) bakalan tenar di masa mendatang. Eh sekarang pada mencar2x.

    Ooh.. when I was teenager..

    ReplyDelete
  4. Woooooot? Gw nggak tau pacar gw pernah punya vocal group sama Deedee?!

    ReplyDelete
  5. adhit: namanya apa hayooo...? homoan lo rego kan manager kita, masa lupa siyh? norak lo...

    gori: sumpe lo nggak tau? ini yang kebangetan ceweknya apa cowoknya siyh?

    ReplyDelete
  6. Adhit:
    Ya Tuhan, segitunya kah waktu menghapus ingatan lo?? Gua marah kalo lo ngga inget-inget namanya lagi! Cari tau sendiri!

    Dee:
    Gua sih memang merasa ngga pernah cerita ke Igor, Dee.. Berhubung itu udah jauuuuuuhh banget dan waktu Gori gabung kan Baro sudah bergerak jauh. Tapi iiiihh.. Kok dia beneran ngga tau yah? Ah, jadi bingung gua..

    ReplyDelete

 
template design by Studio Mommy (© copyright 2015)